Gudinnetemplet

Hälsinglands Gudinnetempel öppnades den 2 September 2006. Det är ett systertempel till Glastonbury Goddesstemple i England, bland flera systertempel över världen.

Här brinner Gudinnas Flamma och Barnens Eld, som sprids vidare via kvinnor (och män!) som tar denna fackla och bär den med sig ut i världen.

På templet har vi ceremonier och ritualer via Årshjulet för att komma i samklang med årstiderna och Gudinnans olika ansikten/aspekter.

Vi balanserar kvinnligt och manligt inom oss för att skapa fred i våra relationer.
Vi återinför de gamla övergångsriterna, Jungfrun – Modern – och den Gamla Visa, det vill säga kvinnans olika åldrar och undervisning i blodsmysterierna.

Vi hedrar den fysiska kroppen såsom Gudinnans Tempel och skapar en sund och positiv självbild i medvetenhet att sann självkänsla/kärlek och skönhet kommer inifrån.

Vi åter äger våra själar och kroppar genom att hela och hedra sexualiteten såsom en naturlig livskraft, och väljer att växa genom njutning och inte bara genom smärta och lidande.

Här samarbetar vi med naturens väsen i alla riken och lyssnar till Gammelmödrarnas röster och vägledning.

Vi har renande och helande pånyttfödelse-ceremonier i Mån och Svetthyddor.
Kreativt skapande, sång, dans och trummor, Andningens kraft, meditation, inre resor, healing och avprogrammering av medberoende  och beroendebeteenden.

Allt detta från personliga konsultationer till årslånga kurser.

Bilder från templet